Jobbeurs in het Vlinderpaleis

Op maandag 15 mei van 17u tot 20u organiseren wij, Balie Antwerpen, de rechtbanken en het Openbaar Ministerie gevestigd in het Vlinderpaleis een gezamenlijke jobbeurs.

Ben jij laatstejaarsstudent Rechten, Rechtspraktijk of (juridisch) administratieve ondersteuning? Kom dan uitgebreid kennis maken met de magistratuur en advocatuur daar waar het hart van justitie klopt.

Welke vacatures komen aan bod?

Balie Antwerpen nodigt alle aangesloten advocatenkantoren met actieve vacatures uit (advocaat-stagiairs, juristen, andere medewerkers,…). Verschillende rechtstakken zullen vertegenwoordigd zijn.

De rechtbanken en het Openbaar Ministerie stellen er graag hun werking voor, welke profielen ze veelal zoeken, hoe selectieprocedures verlopen, etc. Concreet betreft het hier functies zoals referendaris, rechter, griffier, assistent en attaché managementondersteuning. Of misschien ben je nog op zoek naar een studentenjob voor juli, augustus of september.

Ook binnen Balie Antwerpen zelf zijn er een aantal vacatures die we in de kijker zetten.

Bovendien informeren we je graag over een selectieprocedure voor juristen bij de rechtbanken, hoven en parketten die momenteel loopt, en die ook toegankelijk is voor laatstejaarsstudenten. Inschrijven is mogelijk t.e.m. 8/05/2023. Alle info vind je hier.

Hoe kan ik deelnemen?

Geïnteresseerd? Mis deze jobbeurs dan niet om al je vragen te stellen, je netwerk uit te breiden en wie weet zelfs al meteen te solliciteren. Iedereen is welkom om vrij langs te komen.

Maar wil je graag dat we op voorhand je CV verspreiden bij de deelnemende werkgevers? Vul dan onderstaand formulier in en laadt je CV op. Dan zorgen wij ervoor dat deze goed terecht komt. En kunnen we je meteen op de hoogte houden van de verdere praktische informatie. Tot dan!

Lukt het niet om je cv op te laden of heb je nog een andere vraag? Dan kan je steeds hier terecht.

IK SCHRIJF MIJ IN

Tot 15 mei op het Vlinderpaleis!