Nieuws

Stafhouder aan het woord

Stafhouder
April 29, 2017

Het privaat luik blijft beheerd door de Orde van Vlaamse Balies en is uniform voor alle Vlaamse balies.

Op de Antwerpse website werd evenwel ook een eigen privaat luik gecreëerd: “voor advocaten”. 

Dit Antwerps privaat luik geeft toegang tot onze bibliotheek en studiedienst, tot het privaat luik van de OVB en, wat een vernieuwing betekent, tot “mijn balie”. 

Het onderdeel “mijn balie” is enkel toegankelijk voor de Antwerpse advocaat en bevat een kennisdatabank en een forum. Dit sluit aan bij de vakgroepen die in juni 2016 werden opgericht. 

 

De kennisdatabank bevat per vakgroep interessante rechtspraak en rechtsleer, terwijl op het forum – per vakgroep – de kans wordt geboden om met uw confraters digitaal in dialoog te gaan. 

Voor het onderdeel “mijn balie” zal u zich wel vooraf moeten registreren. Wanneer u dit onderdeel bezoekt, vraagt u een wachtwoord aan door uw e-mailadres op te geven en te klikken op “registreren”. U zal per e-mail een wachtwoord ontvangen. 

Voor het forum kan u zich eenvoudig inschrijven voor een bepaalde vakgroep, door te klikken op “abonneren”. Als aangesloten lid van een vakgroep, blijft u op de hoogte van elke vernieuwing, waarvoor u notificaties ontvangt. 


Deze vernieuwing is tot stand gebracht in samenwerking met LawyerOnline (Knops Publishing) en werd ontwikkeld door en voor de Antwerpse advocaten.  Ik reken dan ook op uw enthousiasme en belangstelling om de inhoud van “mijn balie” verder vorm te geven. 

Stilstaan is achteruitgaan. Met de vernieuwing van onze website, inclusief “mijn balie”, zet de Antwerpse balie weer een stap vooruit.

Met confraternele groeten,Jan Meerts 

Geschreven door:
Jan Meerts

Meer nieuws